Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka starší kecal
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 21:50 Předmět: 2. Pixlologická konference |
|
|
Vážení přátelé, příznivci pixlí a vojenských prostorů
Čas velmi rychle kvapí a tak se blíží i čas pro konání druhého ročníku Pixlologické konference.
Rád bych proto znal Vaše názory a především návrhy na termín konání konference, jakmile se shodneme na hrubším časovém úseku, založím anketu o konkrétním termínu.
Pro mě osobně byl byl asi vhodný podobný termín jako minulý rok... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maynard kecal
Založen: 5.2.2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Hanácké Jeruzalém
|
Zaslal: po květen 05, 2008 20:18 Předmět: |
|
|
Jirko nechceš třeba znát i návrh na MÍSTO konání konference? Jinak termín myslím vyhovuje i mně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
brigadyr KECAL ROKU
|
Zaslal: po květen 05, 2008 21:16 Předmět: |
|
|
Tož zdravím....jen tak orientačně bych se zeptal...byl by někdo proti termínu cca až po 23.červenci...?.....přiznám se, že mám v poslední době takový fofr jako nikdy za předchozích 5 let.... _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: po květen 05, 2008 23:15 Předmět: |
|
|
Maynard napsal: | Jirko nechceš třeba znát i návrh na MÍSTO konání konference? Jinak termín myslím vyhovuje i mně... |
Já myslím že místo je jasné Konference je akcí která je doma ve Vyškově a myslím si, že je tu pro ni naprosto vyhovující prostředí _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: út květen 06, 2008 10:58 Předmět: |
|
|
Jirka napsal: | Maynard napsal: | Jirko nechceš třeba znát i návrh na MÍSTO konání konference? Jinak termín myslím vyhovuje i mně... |
Já myslím že místo je jasné Konference je akcí která je doma ve Vyškově a myslím si, že je tu pro ni naprosto vyhovující prostředí |
Hmmm....no pro nás je domovina na druhé straně....to asi chtěl Maynard naznačit že. Ano, konference má domovinu ve Wischau ale pixle...mají domovinu ve VVP Datum no poslední termín konání mám letos kompletně plný tak až kolem 23 by mi to sedlo...souhlasím z Brigadýrem _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: út květen 06, 2008 11:10 Předmět: |
|
|
Lekker napsal: | Jirka napsal: | Maynard napsal: | Jirko nechceš třeba znát i návrh na MÍSTO konání konference? Jinak termín myslím vyhovuje i mně... |
Já myslím že místo je jasné Konference je akcí která je doma ve Vyškově a myslím si, že je tu pro ni naprosto vyhovující prostředí |
Hmmm....no pro nás je domovina na druhé straně....to asi chtěl Maynard naznačit že. Ano, konference má domovinu ve Wischau ale pixle...mají domovinu ve VVP Datum no poslední termín konání mám letos kompletně plný tak až kolem 23 by mi to sedlo...souhlasím z Brigadýrem |
Když už jsi to nakousnul tak všechyn pixle jsou na okrese Vyškov a stejně tak i celý vojenský prostor
S tím 23. červnem by mi to taky mělo vyhovovat... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: út květen 06, 2008 11:20 Předmět: |
|
|
Jirka napsal: | Lekker napsal: | Jirka napsal: | Maynard napsal: | Jirko nechceš třeba znát i návrh na MÍSTO konání konference? Jinak termín myslím vyhovuje i mně... |
Hmmm....no pro nás je domovina na druhé straně....to asi chtěl Maynard naznačit že. Ano, konference má domovinu ve Wischau ale pixle...mají domovinu ve VVP Datum no poslední termín konání mám letos kompletně plný tak až kolem 23 by mi to sedlo...souhlasím z Brigadýrem |
Když už jsi to nakousnul tak všechyn pixle jsou na okrese Vyškov a stejně tak i celý vojenský prostor
S tím 23. červnem by mi to taky mělo vyhovovat... |
A´t ti bratři z PV nevybijí okna VVP je historicky z 51% na okrese PV a jako z 38% v katastru Podivic(podle původního rozdělení). No a pixle jsou i v Čechách. _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: út květen 06, 2008 14:55 Předmět: |
|
|
Lekker napsal: |
A´t ti bratři z PV nevybijí okna VVP je historicky z 51% na okrese PV a jako z 38% v katastru Podivic(podle původního rozdělení). No a pixle jsou i v Čechách. |
Čo bolo, to bolo. Terazky sou pixle na našem okrese
A myslím, že tím bychom debatu o místě konání konference mohli uzavřít _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maynard kecal
|
Zaslal: út květen 06, 2008 16:41 Předmět: |
|
|
Och můj patriotismus se ozývá! Bolo to tak asi odjaktěživ, dokud si nějaký major Těrazki neusmyslil, že se mu nechtějí řešit okresní hranice a nezakousl se nám tak brutálně do okresu...zkrátka, to co je na sever od Hraničního potoka je prostějovské zbytek Vyškov howgh.
Btw, místo konference není ani nebylo špatné, ale pořád myslím, že by se našly i vhodnější prostory. Ale už nebudu namítat, neb nechci být protivný.
to Lekker: zdravím bratra z největšího katastru, nechceš se připojit i s vískou do okresu Prostějov? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: út květen 06, 2008 17:58 Předmět: |
|
|
Maynard napsal: | Och můj patriotismus se ozývá! Bolo to tak asi odjaktěživ, dokud si nějaký major Těrazki neusmyslil, že se mu nechtějí řešit okresní hranice a nezakousl se nám tak brutálně do okresu...zkrátka, to co je na sever od Hraničního potoka je prostějovské zbytek Vyškov howgh.
Btw, místo konference není ani nebylo špatné, ale pořád myslím, že by se našly i vhodnější prostory. Ale už nebudu namítat, neb nechci být protivný.
to Lekker: zdravím bratra z největšího katastru, nechceš se připojit i s vískou do okresu Prostějov? |
Já jen podotknu, že letos počítám s poněkud jinými prostory než loni, doufám že většími a klidnějšími _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Maynard kecal
|
Zaslal: út květen 06, 2008 18:21 Předmět: |
|
|
Ok, nechám se překvapit |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: út květen 13, 2008 09:55 Předmět: |
|
|
O jakém termínu se tedy uvažuje ?
Já se doposud domníval že Brigadýr navrhoval po 23. červenci ale na základě mého včerejšího rozhovoru s Jirkou (a taktéž jeho postu ve fóru) vidím že Jirka uvažuje o termínu po 23. červnu |
|
Návrat nahoru |
|
|
brigadyr KECAL ROKU
|
Zaslal: út květen 13, 2008 10:01 Předmět: |
|
|
já za sebe opakuji, že jakž takž mám volno PO 23.ČERVENCI...!!! _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: út květen 13, 2008 15:35 Předmět: |
|
|
Omlouvám se, špatně jsem četl... 23. červenec, beru na vědomí _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: po červen 02, 2008 17:01 Předmět: Termín |
|
|
Aby se nám debata pohnula kupředu, dovolím si navrhnout první, logicky se nabízející termín a to 26. - 27. 7. 2008 prosím o vaše vyjádření _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|