Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maynard kecal
Založen: 5.2.2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Hanácké Jeruzalém
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 16:46 Předmět: |
|
|
Ano, jak říká Lekker, plánuje se čištění a hlavně kácení, hehe Problémem mnoha pixlí v Podivicích je úroveň terénu kolem objektů - většina drenážních trubek je ucpána, neboť dnes končí hluboko pod nánosem ornice okolních polností, takže z toho důvodu tu máme několik zatopených objektů...připojíme-li k tomu i nálet křovin a různých plevelů, pak se jedná o skutečně důmyslný systém překážek, zabraňujících návštěvě objektů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 17:21 Předmět: |
|
|
Ohledně té zamčené pixle u rychtářova - netuším kdo a proč ji zamčel, zkoušel jsem nakukovat dovnitř a zdá se být uplně prázdná, jediné co mě napadlo je že tam mužou chodit myslivci
Jinak co se týče toho čištění tak Za prvé jsem to myslel spíš jako žertík...
Za druhé čistit rychtářov je naprosto bezpečné, nevím kde jsi přišel na to, že tam hrozí nějaké nebezpečí...Co já vím tak tam Zdenek chodí hledat mince, což je jasné znamení toho, že je tam bezpečno
A za třetí v rychtářově se letos bude určitě ještě taky pracovat, a možná i o kousek dál _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 17:26 Předmět: |
|
|
Jirka napsal: | Ohledně té zamčené pixle u rychtářova - netuším kdo a proč ji zamčel, zkoušel jsem nakukovat dovnitř a zdá se být uplně prázdná, jediné co mě napadlo je že tam mužou chodit myslivci
Jinak co se týče toho čištění tak Za prvé jsem to myslel spíš jako žertík...
Za druhé čistit rychtářov je naprosto bezpečné, nevím kde jsi přišel na to, že tam hrozí nějaké nebezpečí...Co já vím tak tam Zdenek chodí hledat mince, což je jasné znamení toho, že je tam bezpečno
A za třetí v rychtářově se letos bude určitě ještě taky pracovat, a možná i o kousek dál |
No po posledním čištění strojovny nejsem přesvědčen že je to bezpečné možná je to mou přítomností ale vždy se najde nějaká munice.Jo Zdena a jeho mince.Kapitola sama o sobě.Jinak já to neberu tak vážně jak to píšu jen obhajuju "svoje"či "naše" bunkry.Které pomalu ale jistě vracíme tam kde byly. _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 18:02 Předmět: Nemužu si pomoct |
|
|
Tady je krásná ukázka, jak Zdenek hledá mince...tahle byla hluboko, že Zdenku? _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 18:49 Předmět: Re: Nemužu si pomoct |
|
|
Jirka napsal: | Tady je krásná ukázka, jak Zdenek hledá mince...tahle byla hluboko, že Zdenku? |
No byla pěkně hluboko a byla i pěkně těžká že Zdeno???Jen jsme nezjistili z kdo jí razil Tuhle fotku si ulozim je to dukaz že "nekdo"pracuje i rukama. _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 22:08 Předmět: Pixle mimo VVP |
|
|
Bohužel z těžkým srdcem Vám musím oznámit že ke konci měsíce dubna byla bestiálně přepadena jedna z pixlí kterou má v opatrování tým VH. Nevím kdo a nevím proč nám zřídil tzv. Pixli č.5 nad Hospodou v oblasti Podiwitz. Autora tohoto útoku upozorňuji jen na to že by mohl skončit s dávkou v jisté partii těla. _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondřej Jakubčík upovídánek
|
Zaslal: so červen 07, 2008 23:07 Předmět: |
|
|
Koukám, že tadytihle radoby umělci se vyskytují nejen v Rychtecu, ale teď i v Podivicích |
|
Návrat nahoru |
|
|
|