Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maynard kecal

Založen: 5.2.2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Hanácké Jeruzalém
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 18:49 Předmět: 3. pixlologická konference |
|
|
Zdravíme všechny zúčastněné pixlology, pomalu nadešel čas pro stanovení data našeho třetího setkání. Termín minulého ročníku konference se několikrát odsouval, proto prosíme všechny zainteresované, aby se zde vyjádřili k možnému datu konání našeho víkendového sezení a terénního průzkumu.
Zůstaneme u minulý rok osvědčeného říjnového termínu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 21:09 Předmět: |
|
|
A který že termín to byl?
V zásadě mi říjen nevadí, je otázka jaké bude počasí...  _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lekker kecka

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 21:22 Předmět: |
|
|
Pokud mi pamět slouží tak to bylo 4-5.10...tzn.letos to vychází na 3-4.10....a nebyl by lepší ten týden před tím je po víkendu státní svátek....tzn.někteří z nás půjdou asi v Pondělí do práce _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brigadyr KECAL ROKU

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 06:24 Předmět: |
|
|
bohužel mě víkend 3.-4.10. nevyhovuje... protože 29.9.-4.10.09 jsem na dovolené v Polsku, takže kdykoliv předtím nebo po tom.... _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 08:27 Předmět: |
|
|
Tak tedy termín 10. až 11.10, či 26. až 27.9.? Doufejme, že počasí bude přát i výletu do terénu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lekker kecka

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 08:43 Předmět: |
|
|
Já bych byl pro 26-27.9.2009 _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brigadyr KECAL ROKU

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 19:39 Předmět: |
|
|
přizpůsobím se většině, ale asi by mi vyhovoval spíš termín po mé dovolené...ale jak říkám, nemám problém s oběma termíny... _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 09:57 Předmět: |
|
|
Dovolená v Polsku? V tom jsou bud bunkry nebo jedeš nakupovat na army burzu ne?
Jinak co se mě týče tak mě vyhovují oba ty termíny, i když v říjnu už bych začínal mít strach o počasí...zase na druhou stranu aspoň by možná bylo to pravé bunkropočasí  _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brigadyr KECAL ROKU

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 19:34 Předmět: |
|
|
..přesně tak...do Polska na bunkry...ale bohužel ne na ty "pixloidní".....
jinak co se týče počasí....myslím, že to už je samo o sobě dost vypečené takže bych ho do úvah ani nezařazoval... _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 07:15 Předmět: |
|
|
Takže tu máme dva návrhy, 10. až 11.10, či 26. až 27.9. Pokusím se zjistit, jak je to s možnostmi průzkumu v těchto termínech. Třeba nám to pomůže v rozhodování. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 10:57 Předmět: |
|
|
Stále se neví, který termín je platný. Nejprve musíme zjistit, které datum vychází lépe z hlediska možnosti návštěvy vybraných lokalit ve VVP. Čekáme na odpověď kompetentních úřadů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: čt září 03, 2009 13:56 Předmět: |
|
|
Definitivně potvrzeno, v rámci našeho setkání se do VVP vydáme dne 26.9. Čas není upřesněn, ale předpokládáme, že to budou ranní hodiny. K dalšímu programu se vyjádříme co nejdříve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: pá září 04, 2009 09:26 Předmět: |
|
|
27.9 máme zajištěn azyl v ekocentru IRIS v Prostějově. K dispozici bude adekvátní místnost, dataprojektor, plátno, tedy vše, co potřebujeme ke zdárnému průběhu setkání. Na oběd se můžeme vydat buďto do restaurace, nebo to řešit jinak, např. objednáním a dovážkou pizzy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:10 Předmět: |
|
|
Maynard napsal: | 27.9 máme zajištěn azyl v ekocentru IRIS v Prostějově. K dispozici bude adekvátní místnost, dataprojektor, plátno, tedy vše, co potřebujeme ke zdárnému průběhu setkání. Na oběd se můžeme vydat buďto do restaurace, nebo to řešit jinak, např. objednáním a dovážkou pizzy... |
Můžu se zhruba zeptat na program, tzn, kam se půjde do terénu a jaká budou hlavní temata na vlastní konferenci?...abych se mohl adekvátně připravit (a taky se měl na co těšit ) _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maynard kecal

|
Zaslal: st září 16, 2009 11:40 Předmět: |
|
|
Program sobotní terénní pochůzky je ještě v jednání, bohužel se nepodařilo dojednat návštěvu interiéru čs. tankových garáží na Úpalí, v jednání jsou Žárovice s interiérem objektů (pokud se seženou klíče), prostor býv čs. pěchotní střelnice Česlava, snad Ferdinandsko...další lokality budou záležet na účastnících.
V neděli bychom se sešli u stolu a program by odpovídal formátu předchozích dvou ročníků, tedy debata, příspěvky a následná diskuze, plus rozprava o našem občanském sdružení. Časy a další detaily budou upřesněny do konce týdne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|