|
VVP Dědice (zejména bunkry)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
houby hraničář přispěvatel

|
Zaslal: po leden 29, 2007 22:17 Předmět: Re: kolegove? |
|
|
Jirka napsal: | Jistě sis milý Jiří všiml toho smajlíka na konci mé věty, z toho Ti mělo vyplynout, že je to myšleno ironicky a nemysli si, že nevím kdo jsou ti zmínění kolegové, snad z tebe mluví tvá - možná stařecká - velezkušenost, přesto jsi ve svém přízpěvku drobet přestřelil.
Btw. nežere mě Vůbec nic, naopak jsem rád, že se tu debatuje at už o čemkoliv...s tou Šelmou si nebuď tak jistý... |
Safra, nějak se mi se svou stařeckou velezkušeností nedaří tě naštvat. Holt budeme muset vyčkat příchodu hraničáře, ten nás jistě rozsoudí... A nebo ne, já se budu ještě chvilku snažit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: po leden 29, 2007 23:07 Předmět: Re: kolegove? |
|
|
houby hraničář napsal: | Jirka napsal: | Jistě sis milý Jiří všiml toho smajlíka na konci mé věty, z toho Ti mělo vyplynout, že je to myšleno ironicky a nemysli si, že nevím kdo jsou ti zmínění kolegové, snad z tebe mluví tvá - možná stařecká - velezkušenost, přesto jsi ve svém přízpěvku drobet přestřelil.
Btw. nežere mě Vůbec nic, naopak jsem rád, že se tu debatuje at už o čemkoliv...s tou Šelmou si nebuď tak jistý... |
Safra, nějak se mi se svou stařeckou velezkušeností nedaří tě naštvat. Holt budeme muset vyčkat příchodu hraničáře, ten nás jistě rozsoudí... A nebo ne, já se budu ještě chvilku snažit... |
A pročpak se mě Jiříku snažíš naštvat Já myslel, že bychom mohli být kamarádi Ale pokud máš zájem, klidně to zkoušej, jak je libo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hraničář povídálek

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:37 Předmět: |
|
|
DNESKA VÁM TAKY SCHVÁLNĚ NEŘEKNU
... a vubec, dokud tady nebude nas.r.anej ksichtik tak žádnej hodnotnej přispěvek nesepišu, lumpové ... i když už to mám tady v komplu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:38 Předmět: |
|
|
hraničář napsal: | DNESKA VÁM TAKY SCHVÁLNĚ NEŘEKNU
... a vubec, dokud tady nebude nas.r.anej ksichtik tak žádnej hodnotnej přispěvek nesepišu, lumpové ... i když už to mám tady v komplu  |
No nekecej, už máš v kompu ostré střelby ze cvičnejch betónů? To bys mi to mohl poslat, ať můžu rozhodnout, jestli si to zaslouží nebo nééé... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selmice kecka

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:39 Předmět: |
|
|
hraničář napsal: | DNESKA VÁM TAKY SCHVÁLNĚ NEŘEKNU
Podam stížnost..... mě se to tu bez "násery" taky nelíbí... není to ončo... _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hraničář povídálek

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:43 Předmět: |
|
|
no já trochu kecal páč sem zjistil že ty fotky co tu mám od majstra stresa sou mi naprd páč sem to všecko fotil na foťák švagříčka, kterej to má asi v práglu.... a já na to zapomněl, takže až po vejkendu... von ho sem stejně nikdo nedá.... a vubec... těch naštvanejch a vyplazenejch ksichtů je tu hrozně málo a z tyhlensty já hrozně nerad.... třeba tenhle ten je jak pro děcka z mateřský na vejletě tenhlecten je asi nélepčí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hraničář povídálek

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:44 Předmět: |
|
|
a vubec koho sme eště nenaštvali, ať se přihlásí
ta žárovka je fakt strašná, si připadám jak vůl..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selmice kecka

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:44 Předmět: |
|
|
Hele no nic....mažu do Brna... doufám, že se nepotkáme  _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hraničář povídálek

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 09:54 Předmět: |
|
|
tos neměla řikat, připravim protipěchotní překážky na krpoli. jo a fotky vem s sebou...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 10:13 Předmět: |
|
|
hraničář napsal: | tos neměla řikat, připravim protipěchotní překážky na krpoli. jo a fotky vem s sebou...... |
To zas bude v alejích nablito... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZCh kecal

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 13:52 Předmět: |
|
|
hraničář napsal: | ... a vubec, dokud tady nebude nas.r.anej ksichtik tak žádnej hodnotnej přispěvek nesepišu, lumpové ... i když už to mám tady v komplu  |
Pokud mermomocí potřebuješ nas.anej ksichtík, tak položím obličej na scaner, zmenším to a uploadnu na web. Jestli jsi ovšem myslel ty co má BLooDiK na forum.opevneni.cz, tak je budeš muset od něj vyloudit...
(psáno v dnešní pětiminutové pauze na oběd při konzumaci instatntní polívky, vzteky bez sebe, že mi zdechla moje milovaná myš) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 16:27 Předmět: myš |
|
|
ZCh napsal: | hraničář napsal: | ... a vubec, dokud tady nebude nas.r.anej ksichtik tak žádnej hodnotnej přispěvek nesepišu, lumpové ... i když už to mám tady v komplu  |
Pokud mermomocí potřebuješ nas.anej ksichtík, tak položím obličej na scaner, zmenším to a uploadnu na web. Jestli jsi ovšem myslel ty co má BLooDiK na forum.opevneni.cz, tak je budeš muset od něj vyloudit...
(psáno v dnešní pětiminutové pauze na oběd při konzumaci instatntní polívky, vzteky bez sebe, že mi zdechla moje milovaná myš) |
Budiž jí země lehká  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: po únor 05, 2007 23:00 Předmět: kde jste? |
|
|
kam jste se hraničáři a houby hraničáři ztratili?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hraničář povídálek

|
Zaslal: út únor 06, 2007 13:36 Předmět: |
|
|
sme tu i když tu nejsme......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po únor 12, 2007 07:50 Předmět: Re: kde jste? |
|
|
Jirka napsal: | kam jste se hraničáři a houby hraničáři ztratili?  |
Vše z povzdálí sledujeme a až to bude stát za to, tak se do toho vložíme, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|