Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka starší kecal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Maynard kecal
Založen: 5.2.2007 Příspěvky: 274 Bydliště: Hanácké Jeruzalém
|
Zaslal: st duben 06, 2011 18:17 Předmět: |
|
|
doufám, že to neprojde...ejej, před mnoha lety bych taková slova stěží vypustil z úst:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: st duben 06, 2011 21:03 Předmět: |
|
|
Maynard napsal: | doufám, že to neprojde...ejej, před mnoha lety bych taková slova stěží vypustil z úst:) |
Ještě není rozhodnuto buďto Brdy či Doupovské hory. Ale zaujala mě věta že ostatní prostory se budou "zužovat". No jo novej Maynard vidí věci trošku z jiného pohledu než ten starej. _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: st duben 20, 2011 17:36 Předmět: |
|
|
Tak podle toho co jsem četl, je rozhodnuto pro Brdy, ostatní újezdy, tedy včetně našeho se zmenší o čtvrtinu Začínám se obávat, na které části to u nás padne... na druhé straně by to pro nás mohla být šance, co se týče Žarovic... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: st duben 20, 2011 17:41 Předmět: |
|
|
Jirka napsal: | Tak podle toho co jsem četl, je rozhodnuto pro Brdy, ostatní újezdy, tedy včetně našeho se zmenší o čtvrtinu Začínám se obávat, na které části to u nás padne... na druhé straně by to pro nás mohla být šance, co se týče Žarovic... |
Myslím, že u nás se to týká části Repechy, pak oblasti Obrovy nohy, tj. majetek JUDr. Belcrediho...Žarovice se nejspíše vyjímat z uzemí VVP nebudou...ale mohu se mýlit _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: st duben 20, 2011 23:03 Předmět: |
|
|
Zkusil jsem si velmi orientačně poměřit plochy 3 dnes již volně přístupných částí:
- sever (tedy severně od Repešáku) cca 12,1 km2
- jih (jižně od silnice Ryctářov-Studnice) cca 6,5 km2
- východ (východně od Podivic) cca 11,9 km2
Dohromady to dělá asi 30,5 km2 - a na http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/obrana-chce-zrusit-vojensky-prostor-v-brdech-zmensit-ty-ostatni/625945 je uváděno 34,9 km2
Domnívám se tedy, že dojde ke zmenšení jen o dnes přístupné části (které jsou vyčištěné od munice a tudíž to nebude pro MNO představovat žádné náklady) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:44 Předmět: |
|
|
I když dojde k vyjmutí už dnes přístupných částí, beru to jako smutnou věc, už jen kvůli ztrátě historických hranic prostoru... na druhé straně můžeme být rádi, že "náš" újezd je nejmenší s nejmenšími náklady... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|