|
VVP Dědice (zejména bunkry)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ivan přispěvatel na zkoušku
|
Zaslal: so únor 10, 2007 18:54 Předmět: benešov |
|
|
plánuju někdy v březnu-dubnu akci za pixelama u benešova byl tam vojenský prostor zbraní SS a je tam tak asi 12pixli. nepřidá se někdo??
Naposledy upravil ivan dne st únor 14, 2007 20:57, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
houby hraničář přispěvatel
|
Zaslal: po únor 12, 2007 07:44 Předmět: Re: benešov |
|
|
ivan napsal: | plánuju někdy v březnu-dubnu akci za pixelama u benešova byl tam vojenský prostor zbraní SS a je tam tak asi 12pixelu. nepřidá se někdo?? |
"12 pixlí". Když už používáte novodobou treminologii, která byla vynalezena průzkumnou skupinou kolem Práška (dej mu pánbů věčnou slávu) pro potřeby průzkumu něm. objektů na Moravě, tak prosím používejte ji alespoň správně. "Pixel" totiž znamená něco docela jiného. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ivan přispěvatel na zkoušku
|
Zaslal: st únor 14, 2007 20:59 Předmět: Re: benešov |
|
|
houby hraničář napsal: | ivan napsal: | plánuju někdy v březnu-dubnu akci za pixelama u benešova byl tam vojenský prostor zbraní SS a je tam tak asi 12pixelu. nepřidá se někdo?? |
"12 pixlí". Když už používáte novodobou treminologii, která byla vynalezena průzkumnou skupinou kolem Práška (dej mu pánbů věčnou slávu) pro potřeby průzkumu něm. objektů na Moravě, tak prosím používejte ji alespoň správně. "Pixel" totiž znamená něco docela jiného. |
já se budu snažit ale ono se mi to pořád plete
PS: čeština není moje silná stránka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|