|
VVP Dědice (zejména bunkry)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
brigadyr KECAL ROKU
|
Zaslal: st prosinec 24, 2014 12:09 Předmět: Fotka pixle možná z Čech |
|
|
Tak jsem si z dobrého rozmaru za mrzký peníz pořídil tunhle rozkošnou fotečku pixličky...původ neznámý, pomineme-li, že zahraniční prodejci s neznalosti píšou "Maginot line oder Sudetenland". Zodpovědně mohu říci, že to není z Milovic, Brd ani Benešova. Takže pokud by to náhodou bylo z Vyškova, tak mi dejte vědět. _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 12:24 Předmět: |
|
|
Krásná osobně v tom žádnou vyškovskou pixli nepoznávám, ale jsou tu na to větší experti...
Hedně mě tam zaujaly ty dveře - myslíš, že bys sem mohl vložit jejich detailní sken? _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
brigadyr KECAL ROKU
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2014 12:47 Předmět: |
|
|
Taky si myslím ,že to ani od Vás nebude, ale zase určité charakteristiky to má...Sken zatím nemohu vložit, pač fotka ještě v daleké Germánii. Maximálně mohu zatím posloužit výřezen z náhledové fotky co byla u aukce. _________________ O dobré opevnění se nikdy nebojuje, dobré opevnění se obchází. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|