|
VVP Dědice (zejména bunkry)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka starší kecal
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 19:00 Předmět: Letošní Vánoce u betonu |
|
|
Vážení přátelé, byl by z vaší strany zájem o nějakou, alespoň drobnou Vánoční akcičku v terénu? Poklábosit, možná si zase trošku zablbnout, jako za starých časů...
Nestyďte se a projevte své názory... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lekker kecka
|
Zaslal: so listopad 22, 2008 22:47 Předmět: Re: Letošní Vánoce u betonu |
|
|
Jirka napsal: | Vážení přátelé, byl by z vaší strany zájem o nějakou, alespoň drobnou Vánoční akcičku v terénu? Poklábosit, možná si zase trošku zablbnout, jako za starých časů...
Nestyďte se a projevte své názory... |
No já mám od 22. prosince do 28. prosince mám asi volno teda 4 dny určitě, stoprocentně od 27 a 28. takže bych pixle uvítal. Jinak bohužel nestíhám jak z pracovních tak z osobních důvodů . Takže můj návrh je 27.prosince _________________ WHO DARES WINS!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Selmice kecka
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 09:34 Předmět: |
|
|
Do dneška jsem byla doma...dnes odjíždím až do 5.1. do Čech.... _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 14:09 Předmět: |
|
|
No tak to jsi zareagovala trošku pozdě ale tak třeba jak bude po zkouškovém, tak se na něčem domluvíme... _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|