|
VVP Dědice (zejména bunkry)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mbbb přispěvatel na zkoušku

|
Zaslal: út únor 20, 2007 20:08 Předmět: čs. pevnostní stavby ve VVP Milovice - Mladá |
|
|
Zdravím,
kdysi jsem se hodně věnoval bádání ohledně čsl. pevnostních staveb ve VVP Milovice - Mladá, tedy především staveb v souvislosti s ŘOPem.
Krom 4 objektů vz. 36 jsme s klukama ale přes všechnu snahu žádné jiné pozůstatky po dalších objektech nenašli.
Hlavně objevení K-objektu jsme věnovali hodně energie - ale bezvýsledně, jestli ještě je, tak je pohřben pod skládkou tuhého komunálního odpadu - řízenou
Máte někdo nějaké informace k těmto objektům? Nebo, zachovalo se něco z překážek, které tam čsl. armáda před válkou zkoušela? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivan přispěvatel na zkoušku

|
Zaslal: čt březen 22, 2007 21:47 Předmět: Re: čs. pevnostní stavby ve VVP Milovice - Mladá |
|
|
mbbb napsal: | Zdravím,
kdysi jsem se hodně věnoval bádání ohledně čsl. pevnostních staveb ve VVP Milovice - Mladá, tedy především staveb v souvislosti s ŘOPem.
Krom 4 objektů vz. 36 jsme s klukama ale přes všechnu snahu žádné jiné pozůstatky po dalších objektech nenašli.
Hlavně objevení K-objektu jsme věnovali hodně energie - ale bezvýsledně, jestli ještě je, tak je pohřben pod skládkou tuhého komunálního odpadu - řízenou
Máte někdo nějaké informace k těmto objektům? Nebo, zachovalo se něco z překážek, které tam čsl. armáda před válkou zkoušela? |
já mám mapu milovic z místy kde by měli být skoušeny překžky a kde měli stát pokusné 36 ale jejich hledání je vplánu na květen töhoto roku dřív mám v plánu letiště a jiřice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|