Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZCh kecal
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 22:19 Předmět: Unikátní objev |
|
|
Dle očitých svědků se dnes podařilo na okraji Vyškova poblíž objevit zachovalou pozorovatelnu, která kupodivu zatím ještě nepodlehla vandalům (např. nechybějí ani původní venkovní dveře !!!) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Selmice kecka
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 22:25 Předmět: Re: Unikátní objev |
|
|
ZCh napsal: | Dle očitých svědků se dnes podařilo na okraji Vyškova poblíž objevit zachovalou pozorovatelnu, která kupodivu zatím ještě nepodlehla vandalům (např. nechybějí ani původní venkovní dveře !!!) |
Ano, je to tak. Opravdu jsem se dnes nestačila divit. Abych to upřesnila, tak hlavní a první objev jsem učinila já. Doufám že to zůstane dlouho v nás. Teda alespoň po nějakou dobu. _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondřej Jakubčík upovídánek
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 22:35 Předmět: |
|
|
Měl jsem možnost objev vidět a potvrtzuji, že se jedná o unikát. Takto zachovanou pixli i s maskováním jsem mimo VVP snad neviděl. Pro bližší informaci zasílám souřadnice 49°17'21.358"N, 16°58'46.048"E. Co nevidět zveřejníme obrazový materiál. Snad by nám k tomu mohli něco poté říct hoši z Podivic a okolí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martinur 1000. příspěvek
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 00:01 Předmět: Re: Unikátní objev |
|
|
selmaci napsal: | ZCh napsal: | Dle očitých svědků se dnes podařilo na okraji Vyškova poblíž objevit zachovalou pozorovatelnu, která kupodivu zatím ještě nepodlehla vandalům (např. nechybějí ani původní venkovní dveře !!!) |
Ano, je to tak. Opravdu jsem se dnes nestačila divit. Abych to upřesnila, tak hlavní a první objev jsem učinila já. Doufám že to zůstane dlouho v nás. Teda alespoň po nějakou dobu. |
Paráda, to třeba bude opět článeček v novinách Jistě si objekt vyfotíš a dáš v rámečku doma na stěnu Není tam třeba povolenku ke vstupu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 00:27 Předmět: Re: Unikátní objev |
|
|
martinur napsal: | selmaci napsal: | ZCh napsal: | Dle očitých svědků se dnes podařilo na okraji Vyškova poblíž objevit zachovalou pozorovatelnu, která kupodivu zatím ještě nepodlehla vandalům (např. nechybějí ani původní venkovní dveře !!!) |
Ano, je to tak. Opravdu jsem se dnes nestačila divit. Abych to upřesnila, tak hlavní a první objev jsem učinila já. Doufám že to zůstane dlouho v nás. Teda alespoň po nějakou dobu. |
Paráda, to třeba bude opět článeček v novinách Jistě si objekt vyfotíš a dáš v rámečku doma na stěnu Není tam třeba povolenku ke vstupu? |
Povolenka ke vstupu třeba nebyla.
Bohužel ale téměř vzápětí po objevu pixle došlo k její barbarské demolici |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 00:32 Předmět: |
|
|
Pár fotek unikátu |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 00:36 Předmět: |
|
|
Barbarská likvidace unikátu |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZCh kecal
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 00:51 Předmět: |
|
|
Omlouvám se všem co ihned nepochopili že jde o drobnou mystifikaci (i když veškerá uvedená fakta jsou pravdivá, a to včetně souřadnic - jedná o přibližné souřadnice, na kterých se nyní nalézá torzo sladké pixle)
a ještě jednou gratuluji Jirkovi k jeho jednadvacetinám...
Podotýkám, že autorem nápadu publikovat to tímto způsobem na fóru jsem byl já, takže koho jsem tím naštval, má u mne flašku dobrého vína nebo medoviny |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirka starší kecal
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 12:05 Předmět: |
|
|
já ještě jednou děkuju všem za přání a dárky, unikátní pixle už skoro nestojí, nutno podotknout, že je to vážně kvalitní materiál _________________ "Když milovat, tak láskou vřelou;
když uhodit, tak pěstí celou"
četař A. Kratochvíl
pěší pluk 6 "Hanácký"
27. 9. 1934 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|