Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: st leden 10, 2007 18:56 Předmět: Nová akce? |
|
|
Tak bychom pomalu mohli začít plánovat zase nějakou akcičku, ať je na co se těšit Má někdo nápad? Martin říkal něco o hledání řopíku...?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selmice kecka

|
Zaslal: st leden 10, 2007 19:16 Předmět: |
|
|
Jo to bude akce najdi si svuj ropik ve VVP... No zalezi jake bude pocasi... pokud nebude snih, tak nikam nejdu.... chci si zahrat bitvu o pixli...  _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondřej Jakubčík upovídánek

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 00:13 Předmět: |
|
|
No na sníh si myslím hodne počkáme - proklatý sklenikový plyny a ozonová ďóra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 11:28 Předmět: To Ondra: |
|
|
No ty by ses už taky mohl nějaké té akce konečně zúčastnit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondřej Jakubčík upovídánek

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 12:04 Předmět: |
|
|
V šesté pětiletce všechno bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Selmice kecka

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 14:03 Předmět: |
|
|
Kdyby byl dostatečný počet řidičů(relativně použitelných ) toho 26. tak můžem podniknout noční průzkum spojený s noční bojovkou !! _________________ "...už jdeš zase na ty řapíky?" "Ne, jdu na pixle." "Ty si neustále na mě vymýšlíš nová slova, abych ti nerozuměla, kam jdeš! Tak kam jdeš teda?" "Na bunkry." "Tak vidíš, že jsem to říkala!"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 19:44 Předmět: akce |
|
|
tak dnešní speciální akce pro zvané byla opět vydařená, výsledky práce v terénu jistě brzy vyjdou na světlo boží...jak se říká u filmu: coming soon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka starší kecal

|
Zaslal: so leden 27, 2007 18:43 Předmět: akce |
|
|
tak teď už vážně, narozeninový dárek pro selmaci vyráběný na poslední "akci" už vyplul na povrch, tak bycho pomalu mohli začít uvažovat o nějaké seriózní akci všechny nápady honem sem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZCh kecal

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 10:14 Předmět: Sobota 3.února, př. neděle 4. února |
|
|
Koukám že všichni už máme betonový absťák.
Navrhuji na výběr jednu ze těchto variant - sobota 3.února, př. neděle 4. února:
- pixle východně od Podivic - bude-li sníh pak detailní průzkum všech objektů (nejlépe na běžkách), nebude-li sníh pak bych se hlavně pokusil najít případné betonové objekty poblíž strojoven (základy pro kladky ?)
- pixle u Rychtářova - detailní průzkum objektů zejména u strojovny (má smysl jen pokud nebude sníh)
- pixle mezi Podomím a Ruprechtovem (v případě sněhu taktéž na běžkách)
- a kdyby počasí bylo zcela zásadně proti tak někde bych poseděl nad fotkami a pokecali bychom (pokud by vám to nevadilo, tak bych místo hospody zvolil jiné prostředí - v Prostějově můžu nabídnout prostory našeho ekocentra, k dispozici dataprojektor, Internet - ovšem pivo se tam nečepuje)
Byl bych rád, kdyby se zúčastnili i "Pivodovci".
Bohužel rozhodování zatím záleží na mnoha faktorech - zejména počasí, osobní důvody (u mne v sobotu večer ples, dcera se tváří že ji možná budu muset odvézt od kadeřníka; v neděli odpoledne pak rodinná oslava narozenin), v průběhu týdne to ještě navíc může ovlivnit faktor VH... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|